De leukste girly thema’s voor een verjaardag in de herfst

Misschien wel mijn favoriete seizoen, de herfst! Nog wat zonnige dagen, de allermooiste natuur om te wandelen, en het seizoen om je huis weer cozy te maken! Is jouw dochter in de herfst jarig en heb je helemaal geen inspiratie voor het thema voor haar verjaardag? Lees dan snel verder, want we hebben de leukste herfst thema’s voor je voor het komende seizoen.

Magical Forest

Mijn personal favorite en nieuw in onze taartencollectie, dit leuke thema! Waan je in een magisch bos met geheime deurtjes in de bomen en tussen de paddenstoelen de liefste feeën en vlinders. Geïnspireerd op de leuke party lijn van Meri Meri, die de allerschattigste bordjes heeft in de vorm van een roze paddestoelen, en mooie servetten met vlinders en feeën . De taart is vast in onze collectie te vinden, maar al onze sweets kunnen we natuurlijk ook helemaal in thema voor je maken. Of pak je echt uit en wordt het een gestyled kinderfeestje in dit thema? Ik zie het al helemaal voor me, met krukjes in de vorm van paddenstoelen, een sweet table in zachte tinten, wat boomstammetjes als aankleding. En dan van die mooie feeën-vleugels en toverstafjes voor de birthday girl en haar vriendinnetjes!

Pumpkin Party

Yess, herfst betekent ook pompoenen-tijd. In de tijd dat ik in Amerika woonde is die liefde voor pumpkin-season zeker wel aangewakkerd. Versierde huizen voor Halloween en Thanksgiving en velden waar je zelf de grootste pompoenen kunt uitzoeken. Inmiddels zijn de pompoenen ook in Nederland niet meer weg te denken in de herfst. En naast dat ze heel lekker zijn om mee te koken en te bakken ( kruidige pompoencake met caramel vulling, yummm) is het ook een super leuk thema voor een kinderverjaardag.

Ga voor de traditionele kleuren, met oranje en roestbruin in de hoofdrol, of geef daar een bohemian twist aan, met bijvoorbeeld droogbloemen of veertjes. Ook heel leuk om juist zachte pastelkleuren te gebruiken in combinatie met de pompoenen, voor een echt girly look. Kijk hoe leuk die pompoenen zijn in verschillende pasteltinten geverfd als decoratie. Ook heel leuk als knutselactiviteit voor het kinderfeestje: pompoenen verfen en dan versieren met leuke stickers bijvoorbeeld.

Into the Woods

Voor kleine avonturiers die dol zijn op ravotten in het bos, takken verzamelen, hutten bouwen, dennenappels zoeken en op ontdekkingstocht naar alle dieren die in het bos wonen. En ook niet per se een heel girly thema dit, want ook voor jarige boys is dit thema super leuk! Dit is natuurlijk bij uitstek een thema feestje om buiten te vieren, met een excursie naar het bos en mocht het weer het toelaten zou de hele sweet table ook buiten in het bos geserveerd kunnen worden. Neem bijvoorbeeld onze partybox mee, waar naast een taart en sweets ook leuke bordjes, servetten en bekers in het thema in te vinden zijn, zo heb je alles bij de hand!

Let’s celebrate the fall!

Taarten en cupcakes bestellen | Koekjes bestellen

What’s a party without cake? Wij maken zoete lekkernijen op onze eigen manier en organiseren de leukste feestjes voor jouw gezin.

Xx

Anne & team Sprinkles

nieuwsbrief

instagram

Thank you

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging via de mail.