Hey there Mr & Mrs to be!

Yess, jullie gaan trouwen en zijn nu druk bezig je te oriënteren voor jullie special day en … wat is er veel om over na te denken hè!  Bij Sprinkles Bakery vind je geen traditionele bruidstaarten met fondant of marsepein, maar zoete lekkernijen op onze eigen manier gemaakt en met heel veel zorg gepresenteerd. Wij houden ons graag bezig met de sprinkles die het helemaal af maken en jullie en jullie gasten versteld doen staan.

Voor jullie big day hebben we de volgende opties, die uiteraard ook te combineren zijn of voor verschillende momenten van de dag gekozen kunnen worden:

Bruidstaart

Kies je voor een showstopper van een bruidstaart met meerdere etages, waar je al je gasten van mee laat genieten of ga je voor een aansnijtaart in combinatie met een sweet table? Je kunt al vanaf 10 personen een taart bestellen, die we opbouwen uit lagen cake en vulling en vanaf 20 personen kunnen we een taart maken met een extra etage.

Sweet table

Zijn jullie echte zoetekauwen en willen jullie een tafel vol met de allerlekkerste sweets neerzetten voor dat echte “kid in a candystore” effect op al jullie gasten? Dan zijn wij zeker your girls, want sweet tables zijn onze specialiteit! Jullie kiezen uit de opties jullie favoriete sweets en wij maken daar een mooi geheel van, geheel in de stijl en kleuren van jullie bruiloft.

Mini taartjes en cupcakes

Hoe speciaal is het als jullie gasten een eigen mini taartje krijgen om van te genieten? In plaats van diverse mini sweets kunnen jullie ook kiezen voor een sweet table met alleen maar minitaartjes of cupcakes in dezelfde stijl gedecoreerd als jullie aansnijtaartje.

bedankjes

Wil je je gasten nog iets meegeven als ze naar huis gaan, dan is een kleine “sweet” ideaal als bedankje. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

taartenbuffet

Een buffet vol met jullie favoriete taarten, van een carrot cake tot frisse cheesecake, is natuurlijk ook een optie, perfect voor een zomerse bruiloft buiten of als dessert ook een heel goed idee.

Caketoppers

The cherry on the cake! De traditionele bruidspaartjes voor op de taart hebben gelukkig plaatsgemaakt voor moderne caketoppers, die van verschillende materialen gemaakt kunnen worden en zo helemaal aan kunnen sluiten bij de stijl van jullie taart. We maken graag een ontwerp op maat voor jullie.

materiaalhuur

Jullie kunnen bij ons schalen en taartplateaus huren en wij bezorgen dan de taart en/of sweets samen met het materiaal en als jullie dit willen, kunnen we alles mooi neer zetten. De materialen brengen jullie zelf binnen 1 week weer bij ons retour.

Bezorgen/klaarzetten

Uiteraard ontzorgen we jullie graag door de taart en sweets te bezorgen, dit kan door heel Nederland. We zorgen dat alles goed verpakt op locatie aankomt en eventueel nog de koeling in kan. Als jullie materiaal bij ons gehuurd hebben, is het ook mogelijk om ons alles klaar te laten zetten en mooi te presenteren.

let’s get in touch

Wil je meer weten over wat we kunnen doen om de zoete touch van jullie bruiloft te verzorgen? Laat hier je gegevens achter en ontvang onze Wedding Brochure voor 2021.

inspiration

Regelmatig werken we samen met een team van onze favoriete bruiloftsleveranciers om een inspiratieshoot neer te zetten. Klik op de afbeelding om de foto’s te bekijken.

Nog meer inspiratie? Bekijk dan onze Pinterest boards.

kind words

Thank you

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging via de mail.